Зірка 90-х Губін розповів принизливий жарт про Херсон

Реакція російських глядачів і гостей програми була більш ніж промовистою.

Зірка 90-х Губін розповів принизливий жарт про Херсон

Губін — уже забута зірка / Колаж Главреда. Фото: скріншот відео, поліція Херсона, Новинарня

Забута російська зірка 1990-х Андрій Губін, який запам’ятався пострадянському глядачеві однією-єдиною піснею «Мальчик-бродяга», нарешті «спалив» свою позицію щодо України. В ефірі російського токшоу ексспівак примудрився розповісти принизливий жарт про Херсон, який армія його країни нині намагається стерти з лиця землі.

Реакція росіян була дуже промовистою — ніхто не зупинив Губіна, не пояснив, що в контексті загарбницької війни та знищення херсонців цей «жарт» має щонайменше безглуздий і моторошний вигляд. Навпаки — глядачі підтримали зірку сміхом та оплесками.

Зокрема, Губін пригадав свої гастролі в Херсоні. Російський співак вирішив пожартувати над назвою українського міста.

«От мені соромно досі. Їхали автобусом у місто… Вибачаюся за слово непристойне… Херсон», — почав він «жартувати».

Після цього зал вибухнув сміхом, а продовження історії публіку вже не дуже цікавило.

Що відомо про деокупацію Херсона?

Деокупація міста завершила блискучу Херсонську наступальну операцію, внаслідок якої підрозділи Сил оборони України просунулися на відстань до 40 кілометрів, визволили територію площею до 5700 км2 і визволили до 211 населених пунктів, включно з обласним центром — містом Херсон.

Наступ на Херсонському напрямку було розпочато 29 серпня 2022 року напередодні Харківської наступальної операції, пише АрміяІнформ.

Хто такий Андрій Губін і яка його позиція щодо війни в Україні

Зірка Губіна «вистрілила» наприкінці 1990-х років. Після виходу другого студійного альбому співак почав їздити з гастролями по Росії, Україні, Казахстану та Білорусі.

Сам співак активно з’являвся на сцені до 2010-х. Потім раптово зник з екранів. У Губіна діагностували рідкісне нервове захворювання. Згідно з чутками, він запив.

Час від часу з’являється на найдешевших шоу Росії.

Позиція щодо війни в Україні Губіна досі не визначена. Колишня зірка всіляко уникає політичних тем. Однак варто зазначити, що в далекому 2004 році він записав агітаційну пісню для Путіна.