Роналду: Тиск на мене? Його нема. Тиск відчувають люди, які чують постріли вночі

Роналду: Тиск на мене? Його нема. Тиск відчувають люди, які чують постріли вночі

Криштиану Роналду. Фото — Getty Images

Форвард Аль-Насра Кріштіану Роналду висловився про тиск на свою адресу після переїзду до Саудівської Аравії. На його думку, тиск зазнають люди, які перебувають у зоні воєнних конфліктів.

“Коли я був молодшим, я був зовсім іншим. Я вірив у себе – не тільки у футболі, а й в інших областях”.

“Чесно кажучи, не було тиску, коли я переїхав сюди. На мою думку, тиск відчувають люди на війні, яким нема чого їсти і чують постріли вночі. Ось це справжній тиск”.

Після переходу в Аль-Наср у січні 2023 року Роналду забив 62 гола та віддав 16 асистів у 68 іграх за саудівський клуб. Цього літа Кріштіану невдало виступив на Євро разом зі збірною Португалії, завершивши виступи в 1/4 фіналу турніру. При цьому форвард уперше в кар’єрі не забив жодного гола на великому міжнародному турнірі.

Кріштіану є рекордсменом світу за кількістю проведених матчів та забитих м’ячів у національній збірній — у складі Португалії він провів 212 матчів та забив 130 голів, вигравши Євро-2016.

Протягом своєї кар’єри Роналду виступав у складі Спортінгу, Манчестер Юнайтед, Ювентуса та Реала.

Поточний контракт Кріштіану з Аль-Насром розрахований до 30 червня 2025 року, але сторони вже розпочали переговори щодо його пролонгації.

Поточний сезон Роналду разом із Аль-Насром розпочав із поразки у фіналі Суперкубку Саудівської Аравії від Аль-Хіляла (1:4). У національній першості команда Луїша Каштру йде на п’ятому місці.

Джерело