Привітання з Днем народження Донечці

 

Люба доню, з днем народження! Бажаю тобі завжди бути найщасливішою, найталановитішою, найсміливішою. Нехай бажання здійснюються. Нехай чудові ідеї перетворюються на успіх. Бажаю тобі, моя дівчинко, здоров’я, впевненості, краси та щирої любові. Бажаю щоденної радості. Бажаю прекрасних подій у житті. І про всяк випадок побажаю тобі везіння. Нехай трапляються дива. Нехай твоє сердечко ніколи не втрачає натхнення.

***

🌸🌼 Привіт, моє слоненятко! Ти ростеш так швидко, що я майже не встигаю за тобою! 🐘💕 Ти вже така велика, але не забувай, що завжди можеш знайти усмішку у моєму серці та підтримку під моїм крилом. Люблю тебе безмежно, моя найкраща донечко! 💖🤗
***
Бажаю моїй донечці відсвяткувати день народження, сповнений радості та веселощів. Насолоджуйся своїм днем народження, моя дівчинка. Татко тебе дуже любить.
***
Моя маленька принцесо! Щиро вітаю тебе з  Днем Народження! Нехай твоє життя буде наповнене радістю, щастям та безмежною любов’ю. Ти для мене найбільший дарунок у світі, і я завжди поруч, щоб підтримати тебе у всіх твоїх мріях і зусиллях. Обійми тебе найтепліше!
***
Люба донечко, дороге наше сонечко. Скільки слів подяки я сказала Господу за те, що ти мені була ним послана. Це найщасливіший день в житті нашої родини. Квітни, рости, мрій. Нехай перешкоди на твоєму шляху з’являються лиш у вигляді подарунків. Йди сміливо по життю і знай, що я поряд. Нехай успіх, щастя та удача супроводжують твій земний шлях. Цілую та обнімаю.
***
Донечко, ти дивовижна людина, ти турботлива, добра і любляча. Продовжуй робити мій світ щасливим. Веселого тобі дня народження!
***
Люба донечко, вітаю тебе з днем народження! Ти така доросла та гарна, розумна та талановита! Нехай щастя та вдача завжди будуть із тобою. Бажаю тобі бути здоровою, радіти кожному дню т
а отримувати від долі усе найкраще, що вона для тебе приготувала. Зі святом, доню, будь щаслива!
***
Нехай цей рік принесе тобі багато приводів для посмішки і нескінченні можливості зробити тебе щасливішою! Моя дівчинка, ти була народжена, щоб стати зіркою! З днем народження!
***
Доню моя кохана! Вітаю з  Днем Народження! Нехай у твоєму житті завжди буде світло і тепло, незважаючи на всі випробування. Ти моя радість і натхнення, і я завжди буду пишатися тобою. Бажаю тобі здоров’я, щастя та усіляких гараздів!
***
Наша дорога доню. Вітаємо. Нехай твоє серце купається в любові. Живи щасливо і яскраво. Нехай над тобою завжди буде мирне небо і тепле сонце. Нехай світ буде щедрим для тебе на добро. Будь собою і йди до мети. Нехай мрії та бажання здійснюються
***
Моя мила донечко! З Днем Народження! Ти – моя найбільша радість і гордість, і кожен день я дякую долі за те, що ти є в моєму житті. Бажаю тобі багато радісних моментів, яскравих емоцій та незабутніх подій. Обіймаю найтепліше!
.
***
🍩🎉 Х днем народження, моя солодка донечко! Сьогодні я бажаю собі насолоджуватися кожною миттю, як смаком найсмачнішого пончика. Хай твоє життя буде солодким і яскравим, наповненим радістю та задоволенням! 🎈🍰 Святкуй, кайфуй, завжди чекаємо дома❤️
***
Моя донечко, з днем народження! Нехай у твоє життя ніколи не заглядає смуток, нехай твої очі завжди сяють від щастя. Залишайся завжди такою привітною, легкою, променистою, веселою. І знай, я завжди буду поряд, завжди допоможу та підтримаю.
***
🌟 Із святом сьогодні тебе я вітаю! 🎉 Міцного здоров’я і щастя бажаю. 💪😊 Хай зірка яскраво твій шлях освітляє, 🌠 А горе й нещастя тебе оминають. 🙅‍♂️🍀 Хай будуть з тобою любов і повага, ❤️🤝 Добро і удача, красота і відвага. 🌷🌞 Бажаю всього, чого лиш тобі треба, 🌈✨ І многая літ хай Бог пришле з неба. 🎁
***
Я з такою любов’ю згадую всі наші материнські та дочірні моменти. Від того, як ми фарбували нігті, робили зачіски, говорили про хлопчиків, до того, як ти сама стала матір’ю. Я ніколи не пишалася тобою так сильно.
Моя кохана донечко! З  Днем Народження! Ти – мій найбільший дарунок від долі, і кожен день я відчуваю величезну вдячність за те, що ти у моєму житті. Бажаю тобі безмежної любові, радості та щастя – такого щастя, яким ти стала для мене!
***
Люба доню, нехай кожен день твого життя буде наповнений світлом, радістю і натхненням! З Днем народження!
***
Як мить минули роки від дня, коли ми отримали тебе від Всесвіту. І з того дня ти для нас сама стала цілим Всесвітом. Наша найяскравіша зірочка, наймиліше сонечко. Нехай тобі життя подарує багато-багато щастя. Міцного здоров’я, удачі, вірних друзів. Мрій, радій, здобувай перемоги, люби.
***
Моя мила донечка! Я вітаю тебе з днем народження та бажаю завжди залишатися чудовою людиною з неймовірною красою та добрим серцем, з відкритою душею та світлими мріями. Нехай для тебе цей світ відкриває великі можливості та нові перспективи, нехай з тобою завжди буде твоя удача та любов!

***
Ось ти і вирісла, моя улюблена донька! Ще вчора була татовою принцесою, а сьогодні — справжня королева! Ти виросла гарною, розумною, обдарованою у усьому, і? Напевно, вже скоро мені доведеться віддати такий скарб твоєму обранцеві. Твій чоловік, моя доню, повинен бути гідним тебе! Любити, даруючи зірки з неба і ніколи не ображаючи, піклуватися про тебе і дітей. Мила моя доню, в твій День народження я бажаю тобі завжди бути коханою і щасливою!