Прикольні привітання з Днем народження

Щоб євро сховалось в коморі,
щоб сало рохкало у дворі.
У дворі стояв Феррарі,
В гаражі – Лексус в парі.
В хаті – з мармуру камін,
І басейн, хоча б один!
І гідромасажер з джакузі,
І щоб Хеннесі бовталося в пузі.
З Днем народження!

***

Я хочу привітати тебе з днем народження! Побажати простого людського щастя і неземного кохання. Нехай на тебе завжди несподівано нападають гроші, і не думай відбиватися. Нехай твої бажання плачуть від твоїх можливостей, і не кидайся їх заспокоювати. Нехай твої цілі самі тебе наздоганяють, а мрії будуть у захваті від твоїх фантазій!

***

Бажаю без усяких жартів, щоб тебе окупувало щастя і не випускало з запаморочливого полону ніколи. Нехай Фортуна благає дати їй майстер-клас по везінню, а банки нервово здригаються, прикидаючи твої мегадоходи. І диво-любов щоб накрила така, яка не снилася персонажам шикарних мелодрам всіх народів, часів і касових зборів. З Днем народження!

***

Бажаю встигнути, тобі побачити і випробувати всі принади життя, насолоджуватися його красою, і частіше дуріти, згадуючи дитинство, щоб душа ніколи не стала старою, а всупереч своєму досвіду залишалася молодою і грайливою, як кошеня. Нехай життя підносить тобі ласі шматочки, які можна смакувати нескінченно довго.

***

Із Днем народження вітаю!
Добра і радощів бажаю,
Здоров’я на усі літа,
Хай в серці квітне доброта.
Хай в небі сонце ніжно сяє,
Веселка барвами заграє,
Щебечуть солов’ї грайливо
На життя довге й щасливе!

Піску місце на пляжі, а з тебе сипатися він не повинен. Тому вітаю тебе з днем народження та бажаю шаленого щастя та вічної молодості. Бажаю усі кльові речі носити на собі, а не тримати у шухлядці. Бажаю усі кльові ідеї втілювати в успіх, а не топити в калюжі. Бажаю тримати в тонусі усі м’язи тіла. Бажаю кайфувати від кожної миті життя!

***

Хай одяг буде від кутюр, В кишенях – шелест від купюр, Душа хай прагне авантюр, А в амурних справах – лиш ажур!

***

Хочу тобі сказати в твій день народження, що ти великий молодець. Пам’ятаєш, коли ти народився, ти був маленький, лисий, не вмів говорити і ходити. А тепер ти великий, красивий, вільно теревениш на будь-яку тему і навчився не тільки ходити, а навіть бігати. Бажаю, щоб будь-яка справа у житті тобі вдавалося так само легко!

***

Чому сьогодні такий радісний, сонячний день? Тому що свій День народження святкує прекрасна людина, справжній друг та душа компанії! Вітаю тебе від щирого серця, бажаю, щоб гроші сипалися на тебе із неба, щоб кожна мрія здійснювалась миттєво, а всі навкруги тебе любили та поважали. Щастя, гармонії т радості тобі!

***

Бажаю щастя без хмарин,
Ласкавих променів-перлин,
Купатись в щасті і добрі
На довгі роки золоті!

 

Вітаю із днем народження! Нехай грошиків буде стільки, щоб аж кишені затріщали. Нехай любов буде така, щоб на ранок все тіло боліло! А фортуна хай кожен день йде поруч, немов слухняна та вірна подруга життя. Вітаю!

***

До сотні літ без горя і журби,
Від гір, від сонця, від калини,
Бажаєм благ земних з роси й води,
Здоров’я, щастя, радості й тепла
На многії і благії літа!

***

Вітаю тебе щиро з днем народження! Бажаю тобі всього самого потрібного для щастя не тільки сьогодні, а завжди по життю: міцного здоров’я, успіху на пару з удачею, зеленого світла завжди по дорозі, любові і радості! А сьогодні перетвори на свято, яскраву п’янку і нестримні веселощі, щоб завтра боліла голова не від прийнятого спиртного, а від надлишку вражень!

***

Свої вітання тобі з твоїм днем народження ми приготували ще в минулому році, але якось не склалося їх тобі передати, тож прийми сьогодні досить зрілі, однорічної витримки, щирі слова вітань з днем народження і наші щирі побажання залишатися такою же гарноюі всерозуміючою людиною.

***

Бажаю без усяких жартів, щоб тебе окупувало щастя і не випускало з запаморочливого полону ніколи. Нехай Фортуна благає дати їй майстер-клас по везінню, а банки нервово здригаються, прикидаючи твої мегадоходи. І диво-любов щоб накрила така, яка не снилася персонажам шикарних мелодрам всіх народів, часів і касових зборів. З Днем народження!

***

З Днем Народження, бажаю тобі, щоб вся та кабачкова ікра, яка ховається в тебе в погребі, швидко перетворилася на чорну. Щоб в гаманці завжди була безлімітна карта, а в тебе гарний настрій. Побільше любові і теплих зустрічей.

***

Вітаю з днем старіння … Ой, тобто з днем народження. Нехай кістки не ломить, нехай пісок не сиплеться з тебе, нехай і раніше радують веселі анекдоти, літає високо душа. Нехай зуби не болять від смачного торта, а всі свічки на ньому задуются з першої спроби! Нехай тішать пристрасні гарячі ночі і шалено щасливі дні!

***

З Днем народження! І своє привітання я залишу в якості заклинання Гаррі Поттера: здоровіус бутікус, счастлівіус кожен деніус, успехіс прійдініус, любіус, мечтаніус, веселініус і чудініус. Нехай поруч будуть вірні і добрі друзі, як Рон і Герміона, нехай міцним буде твоє здоров’я, як корінь мандрагори!

***

В день народження бажаю Вам солодкого життя, Шоколадного кохання І ванільного буття. Мармеладного вам щастя, Сил міцних вам, як горіх, Пристрастей із полуничкою, Марципанових вам втіх.

***

У цей святковий день дозвольте привітати Вас з Днем народження. Хочу побажати Вам такого стану душі, від якого буде заряджатися навіть Сонце. Нехай ще довго котиться колесо життя по рівній доріжці без перешкод і пригод. Бажаю залізного здоров’я, сталевих нервів і стабільного гарного настрою.

***

У кожної медалі дві сторони, і я хочу побажати тобі в наступному році твоєму житті навчитися поєднувати протилежності: літати на крилах мрії і міцно стояти на ногах, мати сто друзів і набагато більше зелених, сміятися в обличчя негараздам і плакати від щастя, завойовувати світ і коритися любові. З Днем народження!

***

З Днем народження! Крім стандартного побажання здоров’я і щастя тобі хочеться побажати щирої радості і веселощів! І нехай весь наступний рік пройде так, як сьогодні свято, але не так, як завтрашній ранок! І нехай Голлівуд позаздрить!

***

Не буду бажати нічого хорошого, тільки найкращого: успіхів у справах, здоров’я в сім’ї, серця, повного любові, очей, що світяться від щастя, нових відкриттів, найприємніших емоцій. Нехай все твоє життя буде суцільним святом. З Днем народження!

***

Хай пливе щасливо Твій життєвий човен,
І минає легко береги круті,
І любові буде хай він завжди повен 
То найголовніше у людськім житті.

***

З Днем Народження, бажаю тобі, щоб вся та кабачкова ікра, яка ховається в тебе в погребі, швидко перетворилася на чорну. Щоб в гаманці завжди була безлімітна карта, а в тебе гарний настрій. Побільше любові і теплих зустрічей.

***