Гороскоп на тиждень 16 — 22 вересня

Прислухайтсь до порад астрологів, і ваше життя засяє новими фарбами!

ОВЕН

Ви будете зайняті копіткою роботою з документами та наведенням ладу у проєктах. Підприємцям не потрібно поспішати робити все й одразу.

ТЕЛЕЦЬ

Відео дня

Період буде відносно стабільним у плані фінансів, проте бажаного рівня очікувати поки що не доводиться. В особистому житті – не все гладко.

БЛИЗНЯТА

Втома на роботі сильно послаблює ваш організм, тому не нехтуйте сном. Попсують нерви конфлікти з ріднею на ґрунті фінансових питань.

РАК

У цей період ви будете по-справжньому коханими та бажаними, а передчуття позитивних змін допоможе вийти із зони комфорту.

ЛЕВ

Багато Левів будуть змушені зайнятися переоформленням документів, податковими деклараціями, вирішенням юридичних питань.

ДІВА

Загалом організм зараз досить міцний, і навіть ті, хто страждає на серйозні захворювання, відчують полегшення. В іншому доведеться попрацювати.

ТЕРЕЗИ

Можливе отримання винагороди за додаткову роботу, вам можуть повернути старий борг. Самотні представники знака відчують романтичний настрій.

СКОРПІОН

Поточний тиждень для вас – період грандіозних змін, досягнень та підготовки до рішучих кроків у всіх напрямах. Вірте у свої сили та дійте!

СТРІЛЕЦЬ

Підвищену увагу можуть вимагати питання фінансового плану. Багатьом підприємцям доведеться переглянути бюджет. 

КОЗОРІГ

Від вашої доброзичливої поведінки залежатиме не лише кар’єра, а й фінансове становище. Проблемними можуть стати стосунки з підлеглим.

ВОДОЛІЙ

Намагайтеся більше часу проводити з сім’єю або коханою людиною. Приділіть увагу дітям, займіться з ними корисною справою.

РИБИ

Можливі серйозні конфлікти з далекими родичами через спадок чи фінансові питання. Закохані пари відчуватимуть напруженість у стосунках. 

Джерело: ТСН

Джерело